Monday, December 13, 2010

WOW!! CANTEKnyeee●•٠·





wah cantek kan2...kan2....korang nk tngk lg byk lg...
korang klik la sini >>> dsarinacollections atau Berry NIce ye...
selamat bershoping.....

8 ,2788 Yang Dah Komen:

Ayuni said... [Reply]

cantik....

EIYNA said... [Reply]

wahhhhh..nice..tq..tq..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ayuni : ha tunggu apa lg...hehehehe...

sekamar rindu said... [Reply]

salam......

memang sungguh cantik..

miya said... [Reply]

wahh... akak siap promosi lg. Cantik bah!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sekamar rindu : w'slm..tu la kan...memang cantek sungguh...

@miya : hehehehe...biasa la..sekadar nk promosi ja...sekurang2 nya ada jg yg menjenguk ke blog kwn kita tu..

♥..cik_mas..♥ said... [Reply]

kak..maaf minggu ni mas bz...mas tau akk dah lame bg pic 2..tp mas baru bukak email..tp malangnya dalam email x de pon email gambar yg akak bagi untu buat header 2..puas cari kt spam n yg lain..tak ada jugak..

boleh akak emailkan pic akak lagi skali tak?
maaf sangat2 menyusahkan akak... :(

ni email : permysuri_hati@yahoo.com

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥..cik_mas..♥ : mcmni lah akak add cikmas kat fb nanti akak tandakan gambar mana yg nk buat header 2 ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat