Thursday, December 30, 2010

Giveaway eqbalzack SERBA SATU●•٠·

banner kat atas ni wajib lo...klu tak dak kena potong markah....kikikikiki lawak ja...

HEHEHEHE...aku di tag oleh GKSB tq ya sbb tag KakD

1. Jadi Followers eqbalzack.com. [dah lama dah folo]

2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU" [dah buat dah]

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.[siap pakincek]

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.[dengan megahnya aku meng-tag Apple sweet , miya , Cik Mas , Cikgu Firdaus tu dia..pulun nya aku..sampai 4org aku tag...biaq kat aku la..tuan punya GA tak had pun..]

5. Tinggalkan link anda pada ENTRY INI [dah pakincek]


ok klu hampa nk tngk hadiah pun ada kat ENTRY INI JG...
HADIAH MEMANG MENARIK GILA KENTANG...WEI..

5 ,2788 Yang Dah Komen:

fara said... [Reply]

Gudlak Kak D :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ fara ; hehehehe..tq kena tag las minit...mcm tu la....

CIK TOM said... [Reply]

good luck akak!!

wah lm xjenguk sini..byk perubahan br..cntk..kalerful!

E.d.Y said... [Reply]

good luck k..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ CIK TOM : tq...tu la lain kali singgah kerap2 tau....

@E.d.Y : tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat