Tuesday, December 14, 2010

Happy Birthday Elly Nazari giveaway●•٠·

aku join lg GA ye...
kali ni aku dijemput khas oleh tuan punya GA iaitu elly nazari tut tut tut korang tak caya?

ni ha BUKTINYA....

 gambar papan tanda ni WAJIB kena boh klu tak kena potong gaji oooo...kikikiki...


syarat2nya simple shj. [sbb simple la akak join ni..]



1. follow blog elly nazari tut tut tut . . . tau [dah folo lama dah cek adik manis ooii..]


2. tempekkan banner yang ada gambar elly kat entri korang dan sidebar korang dan linkkan ke blog ni tau [orait cek adik manis]


3. tulis entri bertajuk " Happy Birthday Elly Nazari giveaway" [dah buat dah cek adik manis]

 
suka tak?
bkn senang ni.. 
akak oder Alvin n the geng ni suh nyanyi utk elly....sorang ja tau...
ok.. akak doa kan moga2 elly di panjangkan umo & di murahkan rezeki hendakanya....AMIN..

4. tinggalkan link anda kat comment box kat bawah ni [ok cek adik manis]

korang tunggu apa lg....jom la kita serbu happy birthday Elly giveaway  sblm 19hb ni...

5 ,2788 Yang Dah Komen:

raihan said... [Reply]

suka sangat ngan 3 ekor chipmunks nie.. dah lah comei2 sora pun halus.. suka..suka.. hehehe

Cik Tom said... [Reply]

good luck!!

akak xpaham kat step mana ye??cuba dl..jgn pth smngt ye..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@raihan : hehehe aku pun...

@Cik Tom : 2 kat yg edit2 HTML 2 la..

elleyayah . said... [Reply]

thnx. penyertaan anda diterima.gudlak tau .

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@elleyayah : tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat