Sunday, December 5, 2010

Dapat AWARD lg dan lg●•٠·

wah2...bestnya...ada lg yg bg ni...semlm masa dok minta2 award kat sapa2 yg baik hati...rupa2nya...ada yg baik hati sungguh...korang nk tau sapa org yg baik hati 2.....korang klik >>> SiNi
.
.
.
.
korang nk tngk jg award yg aku dpt tu....hehehehe....his2..his2...korang ni....
ok2...jap2...ye....
.
.
.
.
.
.
jeng2...jeng2....
.
.
.
.
.
.
.
.
ini la award nya....
i loikes...tq ye queen F

dah dapat award ni, ada beberapa benda yang Queen F nak korang buat.. :D [wajib jwb ka dear?hehehehe...ok2 akak jwb skg..]

1. korang buat satu entri pasal award ni.. :) tajuk bebas.. & make sure dalam entri korang tu ada link ke blog Queen F.. :) [done]

2. korang kena cerita 5 benda pasal diri korang yang korang rasa Queen F patut tahu.. :D [jgn kt 5..lebih dr 5 akak bg.. tapi ko kena klik SiNi ye..akak mls nk retaip..]

3. korang kena bagitaw Queen F apa perkara yang korang nak taw pasal Queen F.. :) [apa ye...yg akak nk tanya ni...rs2 mcm nk tanya kenapa kat belog ko tak da gambo ko?hehehehe...tunjuk la muka ko..akak nk tngk..]

4. pandangan korang pasal blog Queen F.. :) [ok aja..akak suka...it's simple..and then loading pun cpt ja..ko mesti org yg simple kan2..kan2..]

5. lastly, kata-kata daripada korang.. tak kisah la kata-kata semangat ke, perkenalan ke apa ke.. :) [ok utk ko.. akak nk ucapkan selamat berkenalan..moga2 lps ni kita leh la jd kwn ye...]

6. paste kan URL entri korang kat comment box! senang Queen F nak melawat.. : [ok dah paking dah pun..ko jgn tak tngk lak ye...]

3 ,2788 Yang Dah Komen:

Queen F said... [Reply]

lady zul dear! :)

tanx so much sebab sudi buat post untuk entri ni.. :)

selamat berkenalan! :)

anak akak name same dengan saye la.. :P nak jadi anak angkat buleh? ekekekke :D

btw, dah update pasal award ni kat blog.. :) jemput singgah.. :)

eelobor said... [Reply]

salam perkenalan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Queen F : ye la ank angkat..

@eelobor : slm perkenlan kembali..nanti singgah2 la slalu ye..

@Tomato Gurl's Life : ciktom ada fb tak?akak nk add

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat