Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011●•٠·

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.


Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011'; 
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3.  Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi. [dah folo dah no yg cantek lg..555]
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (: [TERIMA KASIH BYK2 SBB PUJI SAYA heheheheh...]

P/s: Penyertaan akan ditutup selepas ahsfantasy24 mengumpul sebanyak 224 blog blogger peramah. Sesiapa yang terlepas untuk menyertai team blogger peramah musim ini di http://bloggerperamah.blogspot.com/, sila nantikan pembubarannya 6 bulan akan datang. Jika ada blogger yang sombong, sila laporkan ya.^^, [minta2 masih ada kesempatan ye...]
skg aku nk tag : -
2. miya 
4. Permata Ibu 
5. Meezshaz 
6. Aisyah

P/s : moga2 kita semua menjadi peramah tamah ye...

6 ,2788 Yang Dah Komen:

Amira Farhana said... [Reply]

nak join boleh ?? heheeee :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Amira Farhana : sila2..

taz said... [Reply]

semoga berjaya :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@taz : tq ya...

anakibu said... [Reply]

ermm...mcm maner erkk nak buat...x paham...huhuhu need advice

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@anakibu : ok skg p keblog dibawah ni...ikut ja arahan nya...
http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

klu susah...bleh aja copy paste akak punya N3 ni...tapi yg mana ada side komen oleh akak disebelah tu jgn la copy ye...hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat