Thursday, December 16, 2010

Minta mAAf●•٠·

ok pada korang aku minta maaf....
http://www.emocutez.com

oleh kerana aku berwajah baru....
semua link2 (kat bloglist aku) blog korang dah hilang...
jadi skg aku nk minta tlg korang....
http://www.emocutez.com

mana yg dlm bloglist korang ada tersenarai blog aku...ada ka korang senaraikan blog aku ni...
korang bleh tinggalkan URL korang kat komen dibawah ni ye....
korang jgn mare plak ye...sbb menyusahkan korang..
http://www.emocutez.com

aku memang dah tak ingat sapa lg yg ada dlm list aku tu...
http://www.emocutez.com

aku harap korang bleh tolong ye....

http://www.emocutez.com

4 ,2788 Yang Dah Komen:

~ yus ~ said... [Reply]

Salam kenal...

Terima kasih kerana sudi jd follower yang ke 64..:D

Rasanya boleh terus letak link dari list blog yg kita follow kan. Itu yang biasa saya buat kalau terhilang list..hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : sama2..
tu la pasalnya...

anakibu said... [Reply]

asskum n thank krn sudi menjadi follower kami...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@anakibu : w'slm..sama2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat