Tuesday, December 14, 2010

Lovehuntersss 1st Lucky Draw●•٠·

keja aku arini wat N3 sal GA & lucky draw je lah ye..korang jgn bosan plak ye...kali ni aku ditag oleh azuinn
arini ari contest sedunia ye...

gambar ni WAJIB kena boh ni...
klu tak kena tolak markah....huhuhuhu....

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW

1. Lovehuntersss 1st Lucky Draw terbuka kepada semua bloggers yang berminat tak kesahla korang follower blog ini atau bukan.. Jgn malu-malu nak join. [dah folo dah.. folowe yg ke 200 tu...id LadyzuL⎝⏠⏝⏠⎠™ ]

2. Buat 1 entri khas bertajuk lovehuntersss 1st lucky draw [dah buat dah tngk kat atas tu..makincek..]


3. Letakkan banner dan linkkan ke page ini.[dah makincek...]
 
 
4. Tulis sket apa hadiah impian anda(bernilai RM20) jika anda menjadi salah seorang yang bertuah dalam lucky draw ni. [tak kisah la hadiah apa pun...janji hadiah..]


5. Terpulang nak letak header ni kat sidebar korang ke tak.. Kalu letak, ribuan terima kasih.. Tak letak pun ribuan terima kasih juge kerana sudi join...[ok akak letak...terima kasih je ke?ko kasi 20 hinggit la.. posen ye..]


6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.. TQ [akak tag...nohfee ko jgn mare ye nohfee kita hanya nk memeriahkan LD ni ye...]

7. Akhir sekali, tinggalkan link entri dalam ruang komen di bawah k..[ok sikalang jg akak paking sana ye...]

 
 
p/s : ok makincek mcmana pas ke N3 ni...

6 ,2788 Yang Dah Komen:

AdiaLuze said... [Reply]

Waa...bestnye...rasa cam nak gak jeee..Ahaks

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@AdiaLuze : ha jom la join ramai2..

nohfee said... [Reply]

hahah. done. =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@nohfee : hehehe..tq ye...

raihan said... [Reply]

hah.. pakat2 join yer.. saya jadi penyokong udah ler.. penyokong setia tuk blogspot mmber.. hehehe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@raihan : hehehehe.. tq ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat