Wednesday, December 1, 2010

nicE bLoG ke?●•٠·

Dapat AWARD kali yg ke-4●•٠·
wah2....dah byk award aku dpt ye....byk ke?bopa ko dpt?yg ni br nk masuk 4....hehehehehe...knapa korang gelak kat aku....ya la kan bg korang rasa sikit la...tapi bg aku..klu kira lebih dari 3 tu kira byk la....aku pun masih br lg dlm dunia maya ni...ok korang nk tngk tak award yg aku dpt kali ni.....

 ha ni la award yg aku dpt tu...eeemmm...korang tngk ada jg yg ik'tiraf blog aku ni cantek...WOW!!!perkataan keteruja aku...korang jeles ke?hai jgn la jeles....lps ni aku janji... aku mesti akan tag kat korang semua ye......
eemm...mcm biasa bla dah dpt award ni mesti kena jwb soklannya...klu tak jwb tak leh ke?ok2 akak jwb dgn penuh ikhlas hati.....

soklan yg ditanya berbunyi berbunyi ke?bkn ka kena baca....mcm ni :-

Tentang La Dolce Azila aku sebenarnya br ja jertaH belog dia....tapi bla aku masuk ja blog dia kan...aku suka 1 pict ni....comel sgt2...walaupun ada yg puji mengata kat dia tapi aku suka tau..korang nk tngk pict tu ni ha.....
 ha comey kan...tu la aku kt comey korang tak caya...ni kan dah tenganga mulut tu....

Nama blog korang & kenapa letak nama tu? :
ok aku dah mls nk ulang cerita ni...korang bleh klik SiNi

5 perkara korang suka :
1.kala pink suka tahap gaban
2.blogwalking bla tak da keja...
3.blog aku sapa lg nk suka kan klu tak tuan belog...ye tak?
4. tido pantang letak pala cepat ja belayar...
5. tngk benda yg cantek2 yg tak elok pun suka gak.. bergantung pd keadaan..


5 perkara yang korang benci : bahasa yg kasar ye...baik guna perkataan tak suka btoi kt La Dolce Azila
1.org yg pemls mcm aku....hai mls ka aku ni?nehe..nehe...nehe...kebbi2 nehe....
2. lipat kain tapi kena wat juga...
3.serika bj ka apa2 la yg nk kena serika.... sama la walau pun taksuka tapi kena wat jg...
4. susu entah sejak bla yg aku taksuka ni pun aku tak tau...
5. neskefe sbb kefen tinggi...

ok tadi aku dah janji kan nk bg juga award ni kat korang kan....
1.aku nk bg kat semua tetamu TERhormat aku...
2. aku nk bg kat sapa2 yg mengUKIR nama dia kat blog aku...
3.sapa yg slalu BW kat blog aku..

ok adil kan...semua org dpt award ni....




p/s : bla dah ambil tlg link kat komen N3 ni ye...leh aku gi tngk....sapa la yg berbesar hati tu....

7 ,2788 Yang Dah Komen:

kella said... [Reply]

salam singgah! salam kenal!
wah dah singgah sini terus boleh dapat award kah?
hehehe... :)

La Dolce Azila said... [Reply]

haha!!1 tanx la sudi menepekkan muke kt kat entry nih.. tp mmg blog akak cantik.. lap lap taw.. ^_^

Ieza said... [Reply]

tahniah..tahniah..blog ni cantik..tu sbb selalu dapat award...

khaiyisah husna said... [Reply]

betul2....bak kata si upin...
*setuju dengan komen2 diatas

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kella : ye ambik la...jgn salah ambik dah le..ambik yg dlm frem kat atas skali tu ye..frem yg no.2 dah ada org book....

@La Dolce Azila : azila yg comey...tima kseh ye sbb memuji...

@Ieza : tima kaseh ye...

@khaiyisah husna : terima kasih ye...

untuk korang semua jgn lupa ambik award ye..nanti akak gi tngk korang punya belog ye..

nora said... [Reply]

rasa mau rampas saja itu award, pastu simpan dlm almari senyap2 =p

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@nora : rampas la...jgn riso akak tak repot polis hai....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat