Tuesday, November 16, 2010

1st time Dapat AWARD●•٠·

WAH2.....rasa teruja pun ada ni...kikikiki...maklumlah 1st time dapat AWARD....
AKU dapat AWARD dari Wanzi 
.
.
.
.
.
.


1) berikan 1 nick name untuk saya.
 panggil ja aku KakD (LadyzuL)

2) ucapan untuk pemberi award ini...
 KakD ucapan KAN pada Wanzi terima kasih byk2...sbb bg AWARD ni...klu orang dah bg AWARD itu tandanya org masih ingat pada kita kan...btoi tak Wanzii loikess...sbb 2 KakD bli frem trus ja bg dok dlm frem 2..biar nampak cantek mata memandang....

3) berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
KakD cuma minat 3 ja kot...P.Ramlee (kita minat org yg sama ye Wanzi), Uji Rashid & Westlife

4) Tag award ini kepada 10 orang blogger / folower 
3. lonelyna  
9. miya
10. MiesSha

P/s : Kepada yg di Tag sapa yg dah ambik AWARD ni bgtau ye..komen kat entri ni...ok,tq (:

8 ,2788 Yang Dah Komen:

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said... [Reply]

tahniaa sisss .. ;)

meh join GA ..mna tau rzekii ;)

a n a s t a s y e a said... [Reply]

thansk sbb bagi anastasyea award =)

miya said... [Reply]

terima kasih kak, dah buat dah:)
slm aidiladha

meh gi fish massage:
fish massage memang best!

Pensel Kontot said... [Reply]

mekaseh sis
dah ambek n tampal kat blog

http://kucarkacirhatiku.blogspot.com/2010/11/from-my-blog-my-story-award-tag.html

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

tenkiu akak...cantik award..ciktom suka kumpul award buat 1 entry..nati dah publish ciktom btgh ye..thank tau ;)

rs 1st time ek cik tom jenguk sini??salam kenal ye kakD ;)

Apple Sweet said... [Reply]

Tq kakd ija dh amik

ahsfantasy24 said... [Reply]

blog nei mmg cntik..
cam plangi da..

:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ : tq

@ a n a s t a s y e a, miya, Pensel Kontot, Tomato Gurl's Life, Apple Sweet : sama2

@ahsfantasy24 : ya ka cantek...tima kasih ye..kakD memang suka pelangi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat