Monday, November 29, 2010

AA : Blog Header Paling Unik●•٠·


ha korang tngk tajuk pun dah mengancam kan....hehehehe...unik ke akak punya header?korang tngk mcmana unik ke tak?ok2 korang pikir dulu 2 minit....eemm..klu tak dpt jwpan lg....xpa2 akak bg lg masa kat korang 2hari...cukup?hehehehe...klu tak cukup suka hati korang lah nk ambik masa lama mana....


Kali ni, AA rase mcm nak tau je nape korang wat blog header mcm tu.(ini pertanyaan dari AA akak copy paste kan)
ok skg akak jwb ye...AA akak wat header tu sekadar suka suki je....bleh ke jwpan mcm 2?dah cukup blum 20pth perkataan...hehehehe...tipu...ok2 yg sebenarnya akak wat header ni rasanya utk nk bg belog kelihatan cantek mata memandang...cantek ke header akak?tak pun...ok xpa..itu jawapan korang akak tak kisah...asalkan akak puas hati sbb akak buat sendiri....pastu akak nk jadikan header tu sebagai trade mark(™)utk belog akak...klu orang tngk header tu kira org dah tau kata tu belog akak...tanpa melihat siapakah tuan punya belog...sbb dia org dah tau kata itu belog LadyzuL⎝⏠⏝⏠⎠™ ok dah faham?
pasal  catatan yg ada didalam gambar tu yg berbunyi :-

˙·٠•●mY bLoG MY sT0Ry●•٠· bermaksud dalam belog ni lah akak nk ceritakan semuanya...tapi tak termasuk hat sekret2 la kan....nanti bila korang dah tau sekret2 eemmm...malu la akak.....

♥♥..Secolet coretan hati..♥♥ maksud yg ni plak...akak kadang2 bila terasa hati kat sapa2 tu akak nk gak tulis kat dlm belog  ni... kurang2 bila kita luah ni...tak la jadi remuk redam sorang2 betoi dak?....ok rasanya mcm dah habis akak cerita sal header akak ni....ok lah AA ini saja yg dapat akak kongsikan pada AA & kwn2 sekelian...nanti klu ada kesempatan lg kita cerita lg ye...tu pun klu tukar header lain la kan....hehehehe..ok untuk korang nk join AA : Blog Header Paling Unik  ni korang klik la >>> SiNi




P/s : ok AA dah lulus belum?ka tak da bintang langsung?hehehe..

2 ,2788 Yang Dah Komen:

miya said... [Reply]

header belog sy paling cantik di dunia!! hahaha... tak reti sy nak buat header2 ni kak. bantai simple pun mantap gak kan? akk lagi standard ada header...

entri best:
cek resit anda bila berbelanja
beramah mesra atau beramas mesra?

akk dah boleh buat tak komen link ni? semalam sy pun Xdpt jgk. ptg ni baru ok. jgn2 benda yg sama. try dulu ya. gud luck!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@miya : pasal link 2 akak tak tau la nk wat mcmana...

ala miya walaupun tak dak header kot mana pun akak mesti gi jg belog ko...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat