Tuesday, November 9, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?●•٠·

ya aku memang berminat pun...bukan minat pada incek ben ashaari lah...korang ni...aku minat nk join the club ja lah...(:


ok..korang rasa-rasanya dah kenalkan dengan header di atas ni...klu korang tak kenal dia tak pa lah...aku tolong perkenalkan...nama dia Incek Ben Ashaari ni pun nama yg aku tau la kan... aku tak tau la nama btoi dia ka nama manja2...dia seorang yg pemurah...baik hati....dan sbgainya lah....ceh2 mcm nk bodek ja..aku suka blog dia sbb byk info yg diperolehi....klu korang tak caya korang klik >>>sini apa sj yg korang nk blajar selok belok berblog ni korang tanya la dia....bg aku dia memang hebat lah...

berbalik pada sessi diatas(tajuk N3) pada korang yg dah mai ke blog aku ni...korang gerodek lah apa yg korang nk gerodek...aku baru lg dalam dunia berblog ni....klu ada menda2 yg korang nk bgtau aku...korang ckp ja...insyaallah aku akan cuba perbaiki sedikit demi sedikit....lps korang dah gerodek blog aku ni..korang jgn serik tau...korang mai la lg ye....ok tima kasih aku ucapkan pada semua yg terlibat....ekceli pada Incek Ben Ashaari

13 ,2788 Yang Dah Komen:

soffya cik bulan said... [Reply]

ik bulan dtg...terjah2!
:)
slm kenal ye kak... comel baby :)

g0m0k9enDek said... [Reply]

hye.. gomokpendek dtg terjah suai kenal sini! hehe

cik siska ^_^ said... [Reply]

sy lalu ye...

Azrul Hisham said... [Reply]

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

ezzyra said... [Reply]

trjah dr Ba...folo u...slm knal

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... [Reply]

jalan2 sini from blog encik ben...salam perkenalan....... :)

"blog saya yg comot""

Mohamed Hatta said... [Reply]

Salam perkenalan saya dr Ben Ashaari ;)

Mimiey.. (^-^) said... [Reply]

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Mar said... [Reply]

salam knal mengenal,..dari blog ence ben

alieff said... [Reply]

sudah follow sini...
salam kenal dari alieff! :)

entry baru:
Aku cepat bosan?

senandung hatiku said... [Reply]

salam ziarah..folo me to..

rieyana ynn said... [Reply]

salam kenal ya...;d

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

tima kasih kwn2..yg dtg menjenguk belog aku ni...
ha...Alhamdulillah...aku dah pun berbls jengukkan korang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat