Monday, November 15, 2010

First Give Away ●•٠·

hehehe....GA lagi ye....eemm kali ni pun aku kena tag jg...aku di taq oleh tuan punya blog GA ni...korang nk tngk...ni ha.....
 .
.
.
.
.
ok stat dari skg...


 ini antara syarat2 yg wajib dibuat :-

Jadi, sesape nak join, pastikan: [nak join la ni..]

1) Jadi follower AA [Dah folo lama dah]

2) Berusaha menjadi top visitor. (Visit drp follower akan direkod spt di atas sehingga tarikh luput GA ni) [ok akan ku jd visitor yg terunggul itu]

3) Buat entry psl GA ni.[ni dah buat dah..]

4) Masukkan gambar GA (yg atas skali tu) dlm entry tersebut.[buat dah pun tngk la kat atas 2..]

5) Tag 3 org kawan.[dgn rajinnya jari2ku ini meng-tag]
3. miya  
& juga tetamu TERhormat gua sekelian...
 
6) Inform link entry yg telah dibuat dalam komen utk entry (First Give Away) ni [skg juga dgn bangga n megahnya aku letak kat situ..]


Itu sahaja.[ok siap semua..cekgu boleh cheq skg ye..]

Tarikh bermula hari ini sehingga 15 December 2010. Cepat2 korang rebut la peluang yg ada ni...korang klik sini utk keterangan lanjut >>GA AA sebelum tarikh tutup...

6 ,2788 Yang Dah Komen:

~Athirah's Aunty~ said... [Reply]

hik2..ladyzul salah tgk entry la......entry yg AA tag yang kawaii punya GA..

tapi ape2 pon, tq !
hik2

miya said... [Reply]

insyaallah kak, kejap lg buat. tq for tag :)

noreed said... [Reply]

good luck yea. :)

saljuhumairah said... [Reply]

tahniah..ye..
tq sebab sudi singgah di saljuhumairah..
memang bro benashaari punya penangan memang meletup habis

Gadis Kampung said... [Reply]

baru perasan la kak d...tak sempat nk join...huhuhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ Gadis Kampung : ok aja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat