Monday, November 1, 2010

GIVE AWAY - LUCKY DRAW

Lucky draw lg...lg2 lucky draw....kikikiki...korang jgn boring lak ye...hanya sekadar nk join je..tak lebih dari itu....korang jgn ingat semua lucky draw aku nk masuk....seingat aku lah rasa ni.. br kali ke-2 kot....


SYARAT2 utk join GIVE Away ni:

1)FOLLOW blog kami (aku dah folo ini buktinya)



2)LINK blog / bloglistkn kami kt Blog korg (aku dah buat dah....tak caya juga...ini buktinya)



3)POST pasal give away ni kt blog korg(dah buat dah pun...tngk kat atas tu....)

4)SHOUT BOX iaitu tggl jejak korg kt ruangan JOM CHIT CHAT (kt sebelah kanan blog) supaya senang kami nk tahu korg dah join contest ni...(dah tinggal dah pun....tak caya juga...eemmm tuan punya blog tngk la sendiri kat blog dia...aku mls nk print sceen dah...)

5)Terbuka kepada mereka2 yg menetap di Malaysia shj..hehehe xmampu dek non nk post hadiah ke luar sanun...hikhikhik (memang aku org malaysia pun...tak caya juga klik sini

Oppss!!Close date adalah pada:  11/11/2010

Apa tunggu lagi....cepat la korang join...
nak join mcmana?
ala korang klik ja la kat > lilyauzhomemadechocolate  malas aku nk cita panjang2....

3 ,2788 Yang Dah Komen:

diriku said... [Reply]

gud luck =]

Lily & Auz said... [Reply]

gud luck..wah...menarik je sy tgk N3 ladyzul ni...good effort..hehee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@diriku & lily : tq ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat