Monday, November 29, 2010

AA: Active Blogwalker! ●•٠·

wah2 asyik2 AA ja arini ye...nk wat mcmana aku ni kirA nk sahut cabaran memeriahkan suasana...memang arini aku review ja belog AA korang jgn marah plak....tak pa lain kali AKAK review plak belog korang ye...ok tak nk cerita panjang2 kali ni aku nk join segmen ni plak AA active blogwalker 


Cara2nya:
1) Wat entry tajuk nih (AA: Active Blogwalker!) [done]

2) Letak gambar entry nih (yg kat atas ni, gambar footsteps tuh) [done]

3) Minima 5 org blogwalker yg korang iktiraf sbg aktif n link kan (sebab nnt sape2 yg tgk entry ni, die tentu la nk blogwalking kt blogger yg active blogwalking tu kan)
[ok ini lah org2 TERhormat tersebut :-
5. ceym ]
4) Bgth la AA yg korang dh wat entry ni. Sbb AA nk jenguk gak manusia yg rajin berjalan tu..[ok skg juga akak gi paking kat sana ye..]



p/s : ok siap tersedia ye AA klu wat segmen yg menarik jgn lupa kasi tau kat akak lg ye..

5 ,2788 Yang Dah Komen:

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

erkk.. ni tag contest ke hapa ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@THE LEKAT LEKIT STORY : bkn tag contest la..ini senarai blogger2 yg slalu active BW kat blog akak...

Miz CanisTaL said... [Reply]

wah.. tenkiu kak.. siap 2 2 sekali blog tu kak letak.. tenkiu so much.. huhu.. terharu.. hehe

♥..cik_mas..♥ said... [Reply]

hnks tag kak..ade mase mas wat ye..maaf sebab sibuk sjak akhir2 ni :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@♥..cik_mas..♥ : akak bukan tag la...cuba baca skali lg dan hayati betul2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat