Friday, November 26, 2010

Ada jg mcm gini punya stail●•٠·

ok aku nk kongsi dgn  korang penah tak bla aja nk folo 1 belog ni....tak kira la blog mana pun...janji maksud aku bla kita klik nk folo naik mcm ni....
.
.
.
.
.
.
ini hanya contoh ye...aku siap boh frem lg utk menayang..

nasib la akak ni baik hati orgnya....ulang skali lg...baik hati orgnya....klu org lain tah2 memang tak memolo dah kot....klu bleh kan...pd pemilik belog yg wat cam gini...tlg la hentikan ye...tak kan nk folo pun nk kena taip security word @ word verification  ceh2 ckp bi la plak kot...jadi korang tlg la ambil perhatian ye...aku kt kat sapa ni...ada ka org nk bc N3 aku ni....eemm...tak pa lah pd sapa2 yg terbaca ni korang ambik la perhatian...klu korang tak caya kan korang klik >>> sini dan sinu kan aku dah kata pasal security word @ word  verification tak byk yg org suka...


10 ,2788 Yang Dah Komen:

♥..cik_mas..♥ said... [Reply]

hahaha...taw x pe....kdg2 blog terkenal pon buh gak benda 2 .... :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@♥..cik_mas..♥ : tu la pasal...

g0m0k9enDek said... [Reply]

hah! tau xper... untuk komen pon mmg sakit ati... penat lah nak tekan2 banyak kali... kalo tenet lak lembabbbb mmg lagik skt hati tau

♥..cik_mas..♥ said... [Reply]

kalo kat komen 2 die pny pswrd 2 same jek x pe..ni setaip kotak komen lain2..ngen betul kan kak..nympah nk naip bebanyak..hehhe...

miya said... [Reply]

hah... sy cukup bersabar bila nal komen ada benda ni muncul. tapi kalau nak foloow pun ada jugak adushh!! pangkah!! (tak pernah jumpa lagi...)

entri baru:
aku nampak RM kat Nuffnang
seluar dalam sebagai pelaris

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@g0m0k9enDek : hohohohoho..ni la yg selalu berbangkit kan..

@♥..cik_mas..♥ : nasib akak punya komen tak naik menda 2 kan?....hehehehe..

@miya : bgs2 miya..sbr byk2 ye...nanti bla BW lg mesti jumpa nya....

Papa Mifz said... [Reply]

blog papa mifz xde masalah mcm tu...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@Papa Mifz : ye ke....
klu mcm 2 senang la kita nk terjaH ke blog Papa ye..

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply]

laaa...
macam ni pun ada !

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@a.z.r.i.n.a.03.07 : ada yang...akak dah jumpa dah bukan sekali dua byk kali..ni suma hasil dr BW la..nanti ina pun akan jumpa jg..tu pun klu diorang tak buang la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat