Tuesday, November 9, 2010

ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY ●•٠·

yesss....yeeess....i lah tu........kikikikiki...*perasan p la kan*....kali ni.. aku nk.. jg try lg....sbb hadiahnya bukan utk aku.. tapi utk ank aku....*tu pun klu dpt la kan* korang tak caya ka hadiah nya utk ank ha..ni aku tunujukan pd korang..

korang klik la gambar ni..klu nk baca la kan...

syarat-syarat-nya.

nak kasik adiah kena la ada syarat kan...[takpa2 akak sanggup menurutinya]

1.  mesti lah warganegara MALAYSIA..senang aku nak pos nanti beb...[ha..akak memang pun warganegara MALAYSIA tuan punya blog klik la sini ]

2. lelaki ke pompuan xkesah... [akak pompuan la..klu laki2 mesti aku berbahasa diriku ABG kan...kikikikiki]

3. mestikah jadi follower saya..???saya x paksa, tapi kalau jadi, ianya merupakan satu bonus...:)
[akak dah folo pun...ini bahan buktinya...]

4. mesti promote entry nih kat blognya.."ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY"...
dan tinggalkan link entry itu dekat ruangan komen. [akak dah buat dah pun...tngk la kat atas tu..pasal tinggalkan link entry tu skg juga dgn menaiki jet akak paking kat sana]

5. publish/letakkan banner 'princess Tihah' diatas kat 'sidebar' blog korang dan linkkan ke blog saya..[akak buat skg juga....]

la.. korang pun nk join juga....ingatkan aku sorang ja....tak pa lah...kita memeriahkan suasana kan...korang klik >>>> sini

2 ,2788 Yang Dah Komen:

Ilhamny.com said... [Reply]

hehehe..suka baca...kreatif sungguh...:)

complete..tenks ye join..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@Ilhamny.com : ye ke?sama2 kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat