Thursday, November 11, 2010

CeRitA KrEaTiF ●•٠·

tadi masa aku klik blog incek Ben Ashaari 
ada la ternampak N3 ni..aku pun nk cuba join lah..tapi klu tak kretif jgn mare ok...
aku hanya nk cuba try test ni....walau pun aku ni lembab cikit orgnya...ni br bleh publish N3 ni..
tadi sibuk kat ofis..blik umah lak kalut dgn ank la.. apa la..tapi aku tak kisah klu aku tak menang pun contest ni..janji aku dpt tunai kan apa yg aku nk sampaikan....


ceritanya bermula gini...dulu aku memang tak pandai berblog ni....kira baru la semua ni dgn aku....tapi skg dah bleh la sikit2 tu...

skg bgn pagi2 ja nak celik mata aku mesti berfikir apa yg aku nk tulis kat blog aku ni...kdg2 jadi buntu sampai kehabisan cerita apa yg nk aku sampaikan..bla aku boring aku ber"BW" ja...

bla aja aku  ber"BW" ada blog yg nk bg aku tergelak sorang2 klu korang nk tau klik sini dan sinu sampai nampak gigi mcm kat atas 2....tapi 2 bkn gigi aku lah....

tapi bg aku klu aku tak pandai buat aku tanya ja pada yg pakar...aku tak pernah pun intai blog org mcm 2....

dalam dunia maya ni aku banyak belajar dgn dipimpin oleh GaDis KaMpuNg byk yg aku tak tau dia lah tempat aku meminta tlg...info @ tips aku cedok dari incek Ben Ashaari
skg dah ramai la kwn2 aku ni...(gambar diatas hanya hiasan mengikut kehendak pihak penaja..)perghhh..ayat...sapa plak yg taja aku ni...hehehehehe..
 bla aja idea aku dtg mencurah2 dan2 aku nk buat N3 tiba2 berukband aku tu lembab la plak..*ewah2 ayat mcm slalu dok hapdet blog sgt* mau ja aku hentak kaki mcm diatas tu..padahal apa la salah lappy aku ye...
 merenung masa depan yg entah apa pula akan jadi...klu lah aku leh jadi mcm otai kita ni kan best...otai tu sapa ye....dah tentu lah incek Ben Ashaari kita la... sapa lg.....ayat mcm bodek ja.... tak la ni memang ikhlas punya....

P/s : klu tak kreatif tak pa lah sekadar nk memenuhi jg kehendak aku ni....

7 ,2788 Yang Dah Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat