Sunday, November 21, 2010

SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY●•٠·


SALAM SEMUA....hehehehehe...aku join lg GA bkn apa syok join GA ni coz nak sahut seruan LM klu korang tak caya kan...korang klik sini

Syarat-syarat [mudah untuk aku turuti]

-peserta yg mempunyai blogspot luar dan dalam negara [ya...klu tak caya klik sini >>> LadyzuL ]

-jadi follower blog HIDUP ITU INDAH [ Dah folo lama dah pun.. ]

-copy & paste banner ke entry & sidebar berserta link - miza-zairi.blogspot.com [ Done ]
-entry bertajuk SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY [ dah buat dah..tngk la kat atas tu.. ]

-tag 3 orang sahabat blogger anda [ dgn berhati mulianya aku meng-tag lebih dari 3 hehehehee.. ]
1. PiKOK

-tinggalkan link anda  di bahagian comment entry ini [dgn sepantas kilat aku memaking disitu]


GA bermula dr 21 NOV hingga 12 DEC 2010 cepat2 korang join jgn ketinggalan....nk tau lebih lanjut korang klik sini >>> hidup itu indah 

3 ,2788 Yang Dah Komen:

CekLa said... [Reply]

peserta yg mempunyai blogspot luar dan dalam negara << maksudnya apa ye. cekla xbrape paham laa.

PiKOk said... [Reply]

ha'ah..pikok pun tak paham..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@ CekLa & PIKok : maksudnya kita ni beloger dalam negara N luar negara bleh masuk la..
kan kdg2 byk yg GA tak mau bik beloger yg luar negara punya..coz nk pos hadiah payah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat