Thursday, January 13, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest●•٠·

salam semua.....
fuuuhhhh...penat aku berlari dari blog Kakcik ni...tau sbb apa...dulu aku memang folo blog dia tapi aku tak masukan URL blog dia kat list aku...sejak kebelakangan ini br la aku dok komen2 kat blog dia ni..sbb skg aku dah masukan dah URL blog dia kat list aku...bila aja dia up N3 dan2 aku serbu blog dia...bagus jg lah aku dok komen2 kat blog dia ni...(sbb ada peluang nk join contest) hampa nk tau...punya la payah..dia buat contest..syarat ha...tobat.. hampa mesti tak duga punya kan...slalunya bila ada sj yg aku join contest ni cuma dia kata folo,boh banner,pastu boh kat list blog kita(yg tu dah biasa dah kan..) ha..kakcik plak dia ni lain mcm sikit...dia buat contest..hampa wajib folo,baca n komen (sekurang-kurangnya 10 komen kat N3 dia..) haaaa....tuuuu...diaaaa...br hampa tau...awat ingat senang2 sj nk masuk contest dia....aku adalah salah sorang yg br dok komen2 kat blog dia...aku rasa mcm tak cukup 10 lg...tu yg tadi aku dok belari kat blog dia...dok komen2 bg cukup syarat....dah... abis bab ni...aku stat dari skg untuk menjoinkan diri for this contest....

header ni wajib ada...
ha..ko kakcik mesti kena bg specel prezen kat i coz..
i siap frem n edit bg lawa header ko ni...kikikikikiki

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana penulisan gaya mutu keunggulan kretip, jujur+luhur, sempoi+mempoi, gojes+gojeng, superwomen, n the bayonik women, impak maksima yg paling penting tiada sikap PHD & ayat-ayat  yang menghidupkan suasana..lg 1 blog yg cukup pakej..kecantikan + kesihatan..yang paling i tak tahan entri mesti ada makanan yg melazatkan..eeemm...mavelesss..membuatkan i terasa teliuq tak sangga... (kakcik klu tak caya kira blik..rasanya mcm dah>>tidak kurang dari 50 patah perkataan dah...hehehehehehe...

kakcik memang lain dari yg lain...walaupun entri kadang-kadang hanya berkisarkan alam sekeliling beliau...tapi kot mana pun mesti nk baca juga lah.. aku sampai mencuri masa kerja untuk menjenguk blog kakcik ni....tu yang kadang-kadang dan.. aku komen la...kalau tak dan cuma baca ja lah....

hampa nk tau dapat hadiah apa klu masuk contest kak cik ni...?
....
....
....
....
....
....
.................
.............
..........
......
....
...
..
.
ini hadiah bakal aku menangi....
hehehehehe...perasan p la kan....

hadiah yg ni utk peserta lelaki ye...

ini model(tak berbayar) yg cun melecun memegang hadiah 
salah satu yg akan i menangi....hehehehe jgn mare ye kakcik..

sebelum Tarikh tutup pada 18hb Januari 2011,  jam 4 petang. jom hampa semua serbu utk join >>>>>1st misz ellablogspot contest cepat2 rebut lah peluang yg ADA ni ye...

42 ,2788 Yang Dah Komen:

hans said... [Reply]

wah
hadiah best
good luck

Review Film : 127 Hours Mengujakan Kerana Ia Adalah Kisah Benar

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

hadiah mahal tu......

Amy Syaquena said... [Reply]

Good luck ye

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@hans : tq...ha tunggu apa lg...jom la join...yg satu lg hadiah utk lelaki tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ciK LyndaWawa igUana : tu yg kakD nk masuk tu...kot2 la ada rezeki kan...jom la join tarikh pun lamabt lg...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Amy Syaquena : tq dear....

noor said... [Reply]

kakD gud luck
wah best adiah dia kan..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor : tq...dah tngk hadiahnya yg best...jom la join...

IFA Athirah said... [Reply]

whoa!!!best gak adiah nyer http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Hanis MY said... [Reply]

wahh lumayannya hadiah, kak d goodluck tau...eh eh kite sukerlah sebab kak d tegur gambar header tu malu tapi suka auu hehe..ala biasa je hanis tak reti buatla kak d tapi sebuk nk tepek jugak haha...

MAPPIAU said... [Reply]

hamboiiii hadiah die malatopppp nooo, tapi syarat die kretif okeyyy hahaha kene ade komen 10 kali..hahaha kreatip kreatip

anyway good luck ye lady, mudahan hadiah malatoppp tu menjadi milik muuu juaaa hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@IFA Athirah : kakD tngk hadiah la yg pulun masuk tu...mahai tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : tima kasih..sal header tu kakD tngk memang santek btoi...pandai la hanis buat...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : hehehehe...tima kasih...insyaallah mudah mudahan...

tomatokering :) said... [Reply]

wahh mmg laen dari yg laen . hehe gudluk taw ldy D ! :D

sahromnasrudin said... [Reply]

joom serbu...moga akak menang erk...sy doakan

Anonymous said... [Reply]

thanks an eye to this tips
pmu
turf

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@tomatokering : tu la kan...tq dear...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sahromnasrudin : tima kasih no...

hans said... [Reply]

owh
ada juga ekk hadiah untuk lelaki

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@hans : adaaaaa....

Mama Kembar 3 said... [Reply]

GOOD LUCK! :-)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Kembar 3 : tenkiu...jom la Mama Kembar 3 join sama...

Elly & Emmy said... [Reply]

gud luck..
wah hadiah dier memang bes laa..

Papa Mifz said... [Reply]

wah hadiah nye x hengat...nak cuba gak la join contest tuh..hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

goodluckk ye sis;)

Solihin Zubir said... [Reply]

gempak gak hadiah dia eh..
gud luck ye kakD.. :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Elly & Emmy : tenkiu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : ha cuba la..mana tau kot2 dpt rezeki tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@FIFIEY LYCHEE MARATION : tenkiu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Solihin Zubir : ha memang gempar gila babas...tu prezen utk lelaki pun ada...jom la join..
tenkiu...

CIK TOM said... [Reply]

food luck akak!!

lama giler xjenguk sini..blog makin cun :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@CIK TOM tenkiu dear...hehehehe..ya ka?kakD tau ciktom bz..nanti klu ada masa jenguk2 lah lg ye...

AngahSayang2314 said... [Reply]

fuhhh lama tak singgah sini apa pun good luck

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@AngahSayang2314 kakD tau...angah bz..tenkiu..

Maria James said... [Reply]

gudluck ye :)

i pun join contest ni gak :)
wish me luck ye :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Maria James tenkiu....g00d luck u 2 dear...

alinac lover said... [Reply]

gud luck ya :)


salam kenal

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@alinac lover : tenkiu dear...salam kenal jg..nanti singgah2 la slalu ye...

kakchik@ella said... [Reply]

LadyZul, ari ni kakchik dtg bagi appraisal.

selamat berhujung minggu Ladyzul. Tengsss ye join contest kakchik. appreciate sgt2.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : sama2 dear...jgn lupa kasi markah lebih2...hehehhehe..slamat berhujung minggu jg utk kakcik...

Innanie | Ariffin said... [Reply]

gudlak for this contest~ wish me all the best too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat