Sunday, January 9, 2011

Siapa Kenal dgn ADAM SHAH?●•٠·

salam semua.....
pagi tadi aku p la jenguk blog incek Ben Ashaari tiba aku rasa mcm terpanggil untuk aku war2 kan benda ni...


kat sini saya nak mintak tolong skit sebarkan poster missing child nih. Harap-harap dengan menyebarkan gambarnya mungkin dapat menyelamatkan nyawa seseorang. Hanya ini yang dapat kita buat...please!!! Kalau ade ape-ape info, contact this person in FB 'Norazuin Munajiincase u have any news about this handsome boy...harap semua dapat membantu...insyallah.-ATP
My prayers for him n his family

P/s : sama2 lah kita sebar kan berita ini....moga2 dgn pertolongan kita insyaallah dpt meringankan beban keluarga mangsa....



11 ,2788 Yang Dah Komen:

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

kiut nya budak yang hilang ni..semoga dia selamat...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ciK LyndaWawa igUana : tu la kan...kita doakan semoga dia selamat la...takut la dgn kes budak hilang ni ye...

kiwi said... [Reply]

aah la..comel btol dak ni..msti family dia sdeyh skrg

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

lagi kanak2 hilang.. makin membimbangkan

sissyira said... [Reply]

salam

harap2 adik ini ditemui dalam keadaan yang selamat...

noor said... [Reply]

hensem adik nih...smoga jumpalah hendaknya adik nih...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kiwi : tu la kan..cumel sungguh..

@THE LEKAT LEKIT STORY :skg ni mcm2 cara muslihat org jahat ni... kita pun kena berjaga2 la...

@sissyira, noor : kita sama2 doa kan utk dia...

Ogy said... [Reply]

alahaiii...tak dpt nk bygkan perasaan ibu bapa yg anak hilang ni....huhuhu sedih sgt..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ogy : tu la...kakD pun fikir mcm tu jg...tu sbb kakD war2 kan kat blog ni(walaupun blog ni tak la femes mana kan..) kot2 la ada yg kenal...bleh kita ringan kan sikit beban yg ditanggung ibu bapa dia....

Maria Amir said... [Reply]

Sekarang ni macam hal2 leh jadi.. moga adik ini selamat kembali ke sisi keluarganya...:(

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Maria Amir : tu la dunia skg..kita sama2 doa untuk adik ni ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat