Tuesday, January 4, 2011

PENGUMUMAN PENTING●•٠·


salam semua....
wahai Tetamu2 TERhormatku...
ceh  mcm nk seru2 ja nama lepa semua...tapi tak tersenarai la nama lepa semua dah byk sgt2...syukur Alhamdulillah....kat sini aku nk buat satu PENGUMUMAN PENTING pada sesiapa dah menjadi Tetamu TERhormat aku tolong lapor diri kat komen dibwh.. bg blog sapa yg belum aku folo balik.....inilah satu2nya cara aku nk mengucapkan RIBUAN TERIMA sbb menjadi Tetamu TERhormat aku...dgn memolo blik blog hampa semua....sesetengah yg ada link tu insyaallah aku folo blik...tapi yg tak dak link tu la yg aku dok qhodek2(cari)  selama ini....bagaimanakah cara lg utk aku nk cari hampa semua yg tak da link ni....aku ni dah la buta it...bab2 nk qhodek2 ni aku tak pandai la....jadi tlg la sapa2 yg belum aku folo blik blog hampa bgtau dgn kadar segera secepat mungkin....akan aku folo skg juga..... 

21 ,2788 Yang Dah Komen:

Izyanti said... [Reply]

Sila godek blog saya kakD. hehe.

http://izyanti90.blogspot.com/

Saya pun mcm tu gak.kdg2 tak dapat nak trace blog yang follow kita.. :D

Novelgurl said... [Reply]

HuHHU..NGTKN apa lah td. "D

Izyanti said... [Reply]

Sila godek blog saya kakD. hehe.

http://izyanti90.blogspot.com/

Saya pun mcm tu gak.kdg2 tak dapat nak trace blog yang follow kita.. :D

CahayaCintaIlahi said... [Reply]

saya da folO..
akak da folo saya balek tak?
hehe saya lUPe ..ngeh2..
sje je jgn marah ekh..
neway tahniah.. bnyk da folower akk.. ;)) chaiyOk2...

Affan Ruslan said... [Reply]

haah, sstgh blogger tu tak letak link kat profile blogger die, camne kita nak terjah blk. hehe

zazaw said... [Reply]

heheh
sama sama kasih (:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ Izyanti : hehehehe...dah qhodek2 dah..

@ Novelgurl, CahayaCintaIlahi,zazaw :hehe...relex la..kasi gempaq sikit..hampa kakD dah folo dah...

@ Affan Ruslan : tu la pasai...kakD buat pengumuman ni...

relevan said... [Reply]

http://www.relevansokmo.com

Ieda Al-Habsyi said... [Reply]

hehehhehehe nak gak sibuk kat kotak komen ni,

http://www.iedaluvsham.com

hahhaha :)

PuanBee said... [Reply]

bee tak pasti awk dah follow blog bee ker belom hihi

jom follow
www.puanbee.com

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@relevan,Ieda Al-Habsyi, PuanBee : hampa semua pun kakD dah chek...kakD dah folo hampa....tq ye sbb mai komen sini....klu tak...tak dpt la nk tres..
cepat2 sapa lg ni yg tak lapor diri...

meaw said... [Reply]

wahhhh,kak d.......semoga sukses berblogging yeee :D

rindu kak d ni :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@meaw :tq2...kakD pun rindu gak kat meaw n kwn2 kita semua....

noor said... [Reply]

meh singgah sini

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor : kakD dah folo dah dear...

Ayuni said... [Reply]

sis, blog sye?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ayuni : kakD dah folo dear...

The Sharkox said... [Reply]

kak D selalu goedk2 kat blog ni (www.thesharkox.blogspot.com)..tak tau kenapa dia selalu godek blog tu...haha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@The Sharkox : kakD suka sbb katun yg dikeluarkan tu mesti sempoi2....hehehe..

Hanis MY said... [Reply]

Wow wi kak d hebatlah semoga terus maju!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : tak la hebat mana pun...tanpa hampa semua kakD tak dak semangat la...kita semua sama2 terus maju ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat