Thursday, January 6, 2011

DAH pandai dah●•٠·

salam semua....
eemmm...aku ni bukan la nk gosip pasal artis nu artis ni...
arini aku nk story mory pasal ank aku ni....
my PriNceSs si Farah Najwa
...Adussss...
sekarang dah pening aku dibuatnya...
buas..nakal..menqhap kuat..cepat teqieyak...semua ada....
ni hampa tngk dah la gambar kat bawah ni...
siap memunggah dlm handbeg aku lg...
nasib tang zip tu....tutup...
klu tak semuanya dia punggah....





tngk dgn bersemangat dia mencari benda dlm handbeg aku...


ha tu dia...dpt handphone aku...







ini dpt coklet plak....
seronok la tu....








last skali dpt losyen aku plak dah....
pandai sungguh..

**********
tu la...kan tngk karenah ank ni kdg2 seronok pun ada.. letih pun ada...klu tak dak rasa sunyi plak...sbr ja lah dgn karenah ank ni ye..







apa2 pun....ibu dan abah...rasa sangat seronok dgn adanya kamu.. 
FARAH NAJWA (Bisik kan Rahsia Kegembiraan)
bisikkan lah ibu slalu.. dgn gelak tawa & tangis mu....
ibu n abah sayang kamu....tiada tolok bandingnya....

25 ,2788 Yang Dah Komen:

tomatokering :) said... [Reply]

mcm knal je ceklat tuh ? hihi :P
peluk cium kat anak kak d . hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

amboi comelnya dia..

bila nak bawa dia jumpa kami ni hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@tomatokering : heheheheh...itu coklet yg terakhir..dah bopa dah dia mkn....

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : nanti kita jumpa kakD bw ye...

kakchik@ella said... [Reply]

Time camnikan, buat apa pun kiut, buat apa pun comel. ko tggu la besor sikit. hihi ..

Aiman masa kecik2 dulu pun camtu Ladyzul. Kakchik tak leh buat apa dah. Hyper gila!! hehe ..

MAPPIAU said... [Reply]

hahaha telatah anak memang membahagiakan :)

tapi kadang2 ketap gigi gak kan hihihi

Hanis MY said... [Reply]

Kak D comel princess, sy suka jam matching to sgttt la sweeettt

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : tu la kakcik ni blum bleh jln lg ni...dah setahun dah..klu bleh jln lg la pening kan..hehehehe...

@MAPPIAU : tu la...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : tq ya...

loLaa_Nurafizza said... [Reply]

huhuhu..tomeynye die..huhu..godek2 lg ye beg mak awk 2..huhuhu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@loLaa_Nurafizza : pandai la kamu...hehehehe..

noor said... [Reply]

farah spot cek beg ibu hihihihi
kalau beg nor dah srupa doraemon sumer ada hihih

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor : tu la pasai...beg kakD pun sama la...tu yg dia dok spot chek tu..tngk rezeki dia..ada coklet lg..hehehehe...

meaw said... [Reply]

kak d:coklat tu?HAHA....kenal lorh....kompom anak kak d da rongak,muehehehe.....saja bagi bebanyak suh anak kak d hilang gigi macam meaw,muehehehehehe :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@meaw : coklet tu yg last dah tu...lps ni klu dia cari lg dah tak dak dah la...

zulkbo said... [Reply]

salam..
buah hati pengarang
jantung mak ayah si Najwa
tu ye?moga jadi anak yang
baik bila besar nanti..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@zulkbo : insyaallah ankel zulkbo

~ yus ~ said... [Reply]

Paling suka gambar yang last tu...:)

Ragam anak2 memang begitulah. Lagi ramai anak, lagi banyak ragamnya..huhu.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ ~ yus ~ : tu la kan...

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

keletah tu la seorang ibu akan rindu bila dia dh besar

E.d.Y said... [Reply]

nsdib xde benda yg pelik2 dia bawak kuar..huhu

ayushida said... [Reply]

seronok melihat proses mereka membesar.....

following u..... tq for following me...

anyss said... [Reply]

Salam,
kawad kaki tengah malam depan rumah ;)

Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

comel2..huhuh

Diela Zaimi said... [Reply]

salam kak lady...
sorila baru sempat nak jenguk blog akak...cuti sekolah mmg tak berblogging langsung...hehehe
eh akak ade add sy dlm fb ke? nick akak ape ye? sy kalo x cam mmg x approve...maafla...takpe nnt akak add semula ye... ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@THE LEKAT LEKIT STORY : tu la kan..ni la gunanya blog...nanti lepa leh tngk cerita lepa masa kecik2 dulu kan2...

@E.d.Y : klu dia bw keluar..itu membahayakan...hohohoho...

@ayushida : tu la kan...ok wc:)

@anyss : ok insyaallah...

@ciK LyndaWawa igUana : tima kasih..

@Diela Zaimi :ok dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat