Sunday, January 30, 2011

Memang Panas lg ni●•٠·

taraaaa....
perghh...memang sedap...goreng pisang pas tu cicah dgn cabai kicap lg...
aku bukan apa nk balas dendam pada yg dok tayang2 menu ptg kat aku....
nah ambik balik....hehehehehehehe...jgn mare ye...
anak pakcik usop kakD dah dpt mkn apa yg ko tayang aritu...
mai la join sekaki...

22 ,2788 Yang Dah Komen:

MAPPIAU said... [Reply]

gulp!! kakD mengancam nyer goreng tuh cicah kicap cili adehhhh lapar nih uwaaaaaaaaaaaaaa..

Bayu Kenangan said... [Reply]

bestnya... sambal kicap lagi pedas lagi terangkat

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : meh la join...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Bayu Kenangan : ha tu la..siap segala ayo dah keluar ni ha...

~MiKaPaRaDiSe~ said... [Reply]

jom join contest mika...mika tag akak..

http://mikaparadise.blogspot.com/2011/01/contest-teka-senyuman.html

Ogy said... [Reply]

terbaekkk lah kak...dulu pi JB je bru jumpa org makan pisang goreng cicah kicap lada tu...tercengang2 je sbb tak pernah makan camtu...haha

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

hye sis!aduh ngape hujan2 ni sorang citer tomyam,sorg citer teh tarik dan roti bakar,sorang citer ns grg belacan,yg ni pulak mmg my fav huwaa...kat jb mmg mcm ni,kan.pisang grg cecah cili padi,tumbuk skt bwg putih dan ltk kicap.perghhh...kite suka gak kdg2 psg grg cecah kuah kari atau asam pedas he3..

E.d.Y said... [Reply]

wah...teringin nak makan dengan sambal kicap, tp kat KL ni susah nak cari..kat johor je ada

sissyira said... [Reply]

salam malam isnin =)

sambal hitam tu smabal johor kan kak, memang besh kalau pedas melecung....layannnn...

p/s: maaf lama tak jejak sini, internet probelm ;(

~ yus ~ said... [Reply]

Wah kak D, petang2 hujan2 pulak tu, makan goreng pisang panas dgn kopi mmg sedap ni...:)

Miss Yaty said... [Reply]

hye kakD...Salam perkenalan..thanks sebab bagi miss yaty semangat ;)

bestnye pisang goreng akak masak tu..yaty dah lama tak makan pisang goreng..terliur plak..huhu...

p/s: tak tahu kenapa mlm ni yaty bw tak kuat kotak follower kat semua blog..insyaAllah yaty follow balik ye..

p/s: Tapi yaty dah follow guna link kat atas tu cuma yaty tak tahu sme ke tak follower kat sidebar...huhu

YAYA AZURA said... [Reply]

Kak D
Pisang Goreng makan dgn cabai kicap ??
tak pernah try lg makan gini..hihi..

man yusoef said... [Reply]

ape mcm kak? sedap???...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~MiKaPaRaDiSe~ : ok dear..jap lg kakD buat ye..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ogy : hehehehe...nasib kat kedah ni ada tak gaduh kena p JB ye..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@||aLeaSaRa|| : memang perghh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@E.d.Y : nasib kat kedah ada...sila la JELES K...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : yup sambal johor..tapi ni kat deah dear....memang perghh..
it's ok dear..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : tu la pasai nk tayang kat korang...hehehehhehehe...sila jeles k..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Miss Yaty : sama2...
bukan akak masak la...ni kwn akak beli la..masa ni kat ofis lg..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@YAYA AZURA : cuba cheq try test...memang perghh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@man yusoef : memang perghhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat