Wednesday, January 12, 2011

KAMI GENG PINK●•٠·

ada syarat tu nk jd geng pink ni....
oleh kerana aku memang minat sgt kala pink ni aku turuti jg lah....

ini syarat2nya....

1. Klu nak folo blo sy ni boleh jgkk, klu x nak folo... tiada paksaan, (^_^)[dah lama dah kakD folo...]

 2. Letak link blog anda di bawah entry ini, memudahkan saya terjah anda.
[ok jap lg kakD letak ye..]

3. Sy akan letak link blog anda dalam link KAMI GENG PINK kat blog sy.[hrp2 masih ada peluang...]

4. Sy just minta letak banner KAMI GENG PINK tu kat blog anda. banner tu ambil kat sidebar sy.. nak letak kat cni.. x pandai.. ;)
[ok dah letak dah]


WOW!!!...geng pink tu.....
dari semlm lg nk buat....tapi arini br kesempatan nk buat....hampa jgn gelak kat aku...aku memang suka sungguh kala pink ni....minat aku bermula sejak ank aku dilahirkan...apa sj kala pink mau ja aku beli kat dia...kat aku pun kdg2 bli jg kala pink ni...klu ank aku pkai kala lain tu kira bukan aku bli la...aku memang gila kala pink tahap kaban dah ni...hampa nk tengok aku pakaikan ank aku serba pink.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
................
............
..........
......
....
...
..
.
see...see...aku ta la tipu punya...


klu ada sapa2 nk join klik sini >>> GENG PINK 

14 ,2788 Yang Dah Komen:

tomatokering :) said... [Reply]

waahhh~ pink2 :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@tomatokering : nk buat mcmana dah minat sgt2..

Aidanatasya said... [Reply]

kakD... tq so much, msh terbuka lagi...

:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Aidanatasya : sama2...Alhamdulillah

E.d.Y said... [Reply]

ada ke lelaki join geng pink?kompem malu kalau join..haha

sissyira said... [Reply]

salam

syira mampu tengok jelah

syira geng lain la kak :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@E.d.Y : relex aaa...klu dah minat apa boleh buat...jadi la mat jambu sat..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : W'slm...
tak tngk pun dah kira sokong dah tu...hehehehe geng hijau ye....ok la tu...

Ain Shakirah Muhamad said... [Reply]

kakD.. thanx coz sudi folo sy jugak erk...ewah3x like pink er... nasib anak kakD gurl.. lau boy tak ke naya hihihihi...

ain shakirah muhamad said... [Reply]

kakD thnx coz sudi folo sy jugak.. ewah3x like pink er,, nasib anak kakD gurl,,, lau boy tak ke naya hiiiiiii

Solihin Zubir said... [Reply]

geng ijau xde je? hehehe...
gud luck akak! :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ain Shakirah Muhamad : sama2...klu laki maybe minat biru kot....klu pink2 kesian la plak kat dia...mat jambu tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Solihin Zubir : buat masa ni kakD tak jumpa lg la geng hijau ni..klu ada kakD bgtau ye...not to worry...

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

wah ramai ye Geng Pink suka..suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat