Saturday, January 8, 2011

THE BEST FOLLOWER ka?●•٠·

salam semua....
heheheehehehe...mcm tak percaya plak aku ni THE BEST FOLLOWER....rasa terharu & teruja juga ni...AWARD ni aku terima dari mama kembar 3 bukan mama yg kembar tau...ank2 mama yg kembar....kembar plak bukan 2 tau...3 you....o0opppSs...tutup mulut tu.....hamboih..sampai tenganga mulut...relex aaaa...hampa nk tengok anak2 dia yg cumel2 n kiut2 tu.... hampa leh la klik tang nama kat atas tu ye...yg bergaris dgn tulisan besou tu na...
hampa mesti nk tngk AWARD yg aku dpt ni kan...
jeng....je...jengggggggg....
:
:
:
:
Loading...
:
;
:
;
;
:
tara.....
pastu bila dah ambik AWARD kena wajib la plak jawab soklan...
soalan berbunyi *berbunyi ka?bukan ka baca ja..* mcm ni...
'
Ucapan anda?
nak mula mcmana tak tau...sbb teruja sgt....
ok2...
pada mama kembar 3 eden ucapkan ribuan terima kasih beribu2 lemon..sbb terperasan juga selama ini kewujudan eden ye...kikikikiki...tak la.. lawak ja....semoga lps ni kita mengeratkan lg perhubungan di alam maya ni...walau pun sebelah mata kita tak pernah bertemu kan....i lap u lah mama kembar 3...muah2..muah....

Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untk dijadikan wife/husband:
nak berikan jugak ka?eden dah kawen la mama.....biar lah rahsia bleh....

Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang.
untuk incek su0mi...jgn dengar cakap org....ikut kata hati...KEPERCAYAAN 100% ITU PENTING...semoga aku n incek su0mi dpt sama2 melayari bahtera rumah tangga kita ini..sehingga ke akhir hayat...insyaallah..AMIN..

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
tak pernah pun....

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.
7. Noor
10. Me'ow dan juga semua tetamu2 Terhormat aku...hampa ambik la ye...

ha lega dah siap dah...aku ni ambik AWARD dari koi 3lbh lg...skg br leh wat N3..sibuk dgn anak punya pasal...

14 ,2788 Yang Dah Komen:

kiwi said... [Reply]

thniah dpt award ^^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kiwi : tima kasih...nanti kiwi pun ambik la award tu ye...

sissyira said... [Reply]

salam

datang tengok award,

terima kasih yea :D

Papa Mifz said... [Reply]

thx for the award kak..terharu lak..hehe
1st time nih dpt award..:)

Papa Mifz said... [Reply]

papa mifz balas award ni eh,akak pun dpt balik..:)
http://budakspectacle.blogspot.com/2011/01/best-follower.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : sama2..

@Papa Mifz : sama2..
tenkiu berbalas award....hehehehehe...

Izyanti said... [Reply]

romantiknya kakD...!!! hehehe.. ok, yanti amik award ni.. tak sangka dpt jd the best follower. hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Izyanti : hehehehe...malu la plak...

Izyanti said... [Reply]

Dah siap..! Yeay. hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Izyanti : kakD dah tngk...jgn peluk ketat2 nanti tak leh nafas plak...kikikiki...

noor said... [Reply]

tq kak D muah muah muah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor : sama2 muah2 to dear...

Hanis MY said... [Reply]

Wow wiii terima kasih kak di i loikeee...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : hehehehehe...sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat