Tuesday, January 18, 2011

WOW!!!●•٠·

apa yg WOW!! tu?sebenarnya aku nk cerita dah lama dah tapi masa tak mengizinkan...aku sebenarnya teringin mempunyai rumah idaman....tapi memandangkan kedudukan kewangan skg kurang memberangsangkan...jd itu semua tinggal angan-angan lah....hampa nk tngk dak ciri2 umah idaman yg aku impikan...






itu lah rumah idaman aku..rumah teres ja pun....luaran dia tu nk mcm tu la...hiasan dalaman pulak aku nk mcm ni....gambar sebelah disambar dr pokcik G0ogle..













ini ruang tamu yg simple ja....















tv nanak sejibik mcmni la...kat rumah skg tv besar kedebok...













bilik untuk anak yg simple ja....













bilik aku pun nk simple jg...lebih kurang mcm ni la...sebelah kanan aku tu bilik air..bertentangan aku berdiri tu almari bj..lekat terus kat dinding tau..nak tunjuk ibu jari "BEST" tu malu2 tu yg tunjuk kat bawah sikit tu....hehehehehe..
















ruang makan yg selesa...set meja mkn ni memang menepati citarasa aku lah...













dan yg terakhir sekali ruang dapur yg agak simple jg...siap kabenet + dapur lengkap....walaupun ruang agak sempit tapi memang mcmnilah citarasa aku....(skg ni dlm mood berangan)....hehehehhehe... hampa plak ada ka pasang angan-angan mcm aku?@pun dah memang dapat?mai la kita kongsi2 bersama...

28 ,2788 Yang Dah Komen:

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

org yg ada angan2 je blh capai impian.. so x salah kalau berangan pun

ahsfantasy24 said... [Reply]

nice...!
cntik luar cntik dalam..

:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@THE LEKAT LEKIT STORY : tu ka?tapi kakD rasa mcm tak tercapai la dear...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ahsfantasy24 : memang cantek la sayang..tapi itu cuma angan2..hehehehe,,,entah jadi ka tidak pun tak tau la...

Izyanti said... [Reply]

waa...!!syiokkk la.. yanti berangan nak beli rumah dkat penang.. 1juta tu..! wee.. nk kumpul duit banyak2!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Izyanti : kumpul jgn tak kumpul..nanti dah dpt beli jgn lupa kongsi cerita kat blog ye....

Hanis MY said... [Reply]

kak d syoknyaa suka2....

dwaty said... [Reply]

cehhhh.... saje nak tunjukla tu.... tapi lawala rumah...

Papa Mifz said... [Reply]

papa mifz ada tag join contest yer...

http://budakspectacle.blogspot.com/2011/01/baby-muka-blurrr-contest.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : hehehehehe..kakD pun suka jg...tapi entah bila la leh dpt ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@dwaty : bukan nk tunjuk la dear...tapi memang ni angan2 kakD...memang umah tu lawa..

♥..cik_mas..♥ said... [Reply]

cantik umah idaman kak D :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : ok jap lg kakD gi tngk ye..

sahromnasrudin said... [Reply]

cantik..simpel tetapi sgt menarik..bagus..semoga impian akak akan jadik kenyataan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥..cik_mas..♥ : hehehehe tima kasih..tapi entah bila nk jadi ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sahromnasrudin : insyaallah..amin2..

noor said... [Reply]

kak D tnh kat tepi leh tnm [pisang ngan kledek tuh hihihihi

~ yus ~ said... [Reply]

Takpe, pasang angan2 dulu, lepas ni InsyaAllah boleh jadi kenyataan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor: bg dpt dulu...pandai ko ye..pisang tanduk n ubi kemili...hehehehehe..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : Amin2...

POSH76 said... [Reply]

Berangan camni takper insyallah jadi kenyataan nanti...canteklah beb

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@POSH76 : hehehehhehe..tenkiu dear..Amin2..

Ogy said... [Reply]

lawaaaa....dan simple...g pun berangan2 bila masuk umah sendiri nnti nk deco moden english yg simple je....takmo mcm skrg ni..sarat..nk kemas pun letih...hik3

S.3.V.3.N said... [Reply]

bergambar kt umah sendiri ke tu?? :O?

Laptop korang jantan ke betina?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ogy : hehehehe...sama la kita ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@S.3.V.3.N : tak la...ni rumah yg diangan2kan...

MAPPIAU said... [Reply]

eh eh saye pun suke berangan jugak tau, dan berangan itu indah (walaupun kadang2 tak dapat ape yang angankan) takpelah tak dapat berangan je pun hokey gakk kan (ceh ayat nak sedapkan hati sendiri wakakaka)

anyway lawonyer design2 tuh ai LIKE jugekkk hihihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : hehehehe..ayat yg menyedap hati tu yg sempoi tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat