Monday, January 24, 2011

Sambungan Jom Ronda-ronda●•٠·

Assalamualaikum semua.....
lepas pada kami masuk muzium padi tu kami ingat nk p Pusat Sains plak...tngk2 jam dah dekat koi 5 jadi lain hari lak la kami p...nanti bla aku dah p Pusat Sains tu...aku cerita no....hrp hampa dpt bersabar...ok bila ada dok kat luar tu aku dan la jg snap pict yg agak menarik bg aku...jom kita layan....






ini la kuncu2 aku...hehehehhehe...
tak la ni incek Su0mi & my PrinceSs..





ini pandangan luar muzium padi yg aku cerita kemarin....
pada sapa yg blum baca klik SiNi



ini kawasan perkampungan Tradisional... tapi yang aku hairan...entah kenapa la lepa kunci pagarnya..jd skg ni jenerasi mcm kami nk tngk mcmana keadaan dalaman rumah tersebut.....dah tu buat utk apa?klu semua org tak leh masuk?









ini contoh rumah Perkampungan Tradisional tersebut...sayang kan.. tak leh nak snap dekat2..& dalam rumah tu....GERAM i..








 tang ni...kawasan gua..yg lepa dok cari batu kristal...batu krital apa?hampa klik SiNu dah tngk?cantek kan....mahal tau batu ni...lagi cantek@unik lagi mahal tu....

22 ,2788 Yang Dah Komen:

::NelyLeyana:: said... [Reply]

hari minggu kot die x bukak

man yusoef said... [Reply]

dah lama tak meronda-ronda kat tmpt2 cmni...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@::NelyLeyana:: : memang hari2 lepa tak buka...ni yg dok geram ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@man yusoef : mai la ronda2 sini..pas tu singgah umah kakD...

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

wah meriah jenjalan dgn family

ainnoraini said... [Reply]

mcm best jer..
blm lagi sampai kat sene

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@THE LEKAT LEKIT STORY : tu la skali skala memang best..sbb bukan slalu dpt jln2 ni...incek su0mi asyik keja ja...walaupun hari cuti...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : mai la jln2 sini...klu tak tau jln bleh aja ajak kakD jd pemandu pelancongnya....

noor said... [Reply]

kak D cantik jer ijau..
xpnh pegi sana pun

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor: nanti klu ada peluang mai la sini...

Diela Zaimi said... [Reply]

bestnye jenjalan...nak kena ajak hubby gak ni...heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : tu la..tunggu apa lg..mai2 jln2 sini...kakD sedia menunggu...

kakchik@ella said... [Reply]

Bestnya ladyzul. kakchik hujung tahun ni bakal ke kola kedah. ada org kawin. bestnya dpt p utara. hihi ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : kakcik dah ada sini bgtau kat die ye...nanti leh kita jumpa..tu pun klu umur panjang lg la...

Hanis MY said... [Reply]

Kak D syoknyaaa jenjalan....ha ah la pelik jugak naper tak dibuka...teringin nk g sini gakk sungguh mendamaikan...

Heidi Shafiq said... [Reply]

peh.. mmg cntik2 tempat tu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : tu la pasai yg kakD GERAM ni(sambil getab gigi)...
boleh.. mai la...kakD sedia menunggu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Heidi Shafiq :memang cantek dear,,,

sissyira said... [Reply]

salam

bila lah nak sampai sana ye=)


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

Isteri Yang Comel said... [Reply]

seronoknyer kak d... lamer tak pi kedah umah makcik

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : ala mai aja trus..tak yah fikir byk2..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Isteri Yang Comel : nanti klu mai umah makcik coling2 la kakD nanti leh kita jumpa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat